ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ


 

 Η εταιρεία atletica δεν εγγυάται την αντιστοιχία μεταξύ του πραγματικού χρώματος του αντικειμένου και του χρώματος που εμφανίζεται στην οθόνη.

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής εντός 10 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει. Επίσης να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς. Όπως ακριβώς το παραλάβατε. Σε αντικατάσταση αυτού μπορείτε  να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω η atletica διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή. Το κόστος της αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς.

Για την διαδικασία της αλλαγής / επιστροφής του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας στείλετε e-mail. Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα σε εμάς ασφαλή. Μπορείτε να επιλέξετε να τα στείλετε με τη SPEEDEX COURIER ή με δικό σας τρόπο. Η atletica δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) θα πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα (μόλις το παραλάβετε) για να γίνει αντικατάστασή του χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση. .

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, στέλνοντάς μας e-mail από την φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.
Τη δυνατότητα αυτή την έχετε μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.