Προφίλ

Τι κάνουμε: Η ATLETICA από το 1997 λειτουργεί με δυναμισμό στον αθλητικό τομέα με την εισαγωγή και διακίνηση εξειδικευμένων προϊόντων: ρυθμικής, ενόργανης, τραμπολίνο, χορού, μπαλέτου και κολύμβησης. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας εφοδιάζουμε και στηρίζουμε με μεγάλη εμπιστοσύνη τους πελάτες μας σε όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας με προσιτές τιμές.

Υπηρεσίες: Η ATLETICA αναλαμβάνει τον εφοδιασμό με όργανα, κορμάκια και αξεσουάρ καλλιτεχνικής γυμναστικής μαζικών και αγωνιστικών τμημάτων καθώς και κολύμβησης σε οργανισμούς, δήμους, συλλόγους και σχολεία. Διαθέτει την τεχνογνωσία για να σας προτείνει τα κατάλληλα όργανα για την εκάστοτε περίπτωση. Οι εταιρείες που συνεργάζεται SASAKI, VENTURELLI, AMAYA, ANNIEL, DANCE SPORT, FINE LINE για ρυθμική και  AQUARAPID, SPEEDO για κολύμβηση εγγυώνται την άριστη ποιότητα.

Αντικείμενο: Το βασικό αντικείμενο της επιχείρησης μας “ATLETICA” εδώ και χρόνια είναι η πλήρης ενημέρωση των πελατών μας, σε όλα μας τα προϊόντα. Παρακολουθούμε την  παραγωγή των εταιρειών στην ανανέωση των προϊόντων τους, ώστε να μπορέσει ο πελάτης μας να διαλέξει με ηρεμία και σιγουριά προϊόντα νέας τεχνολογίας που κυκλοφορούν στο κόσμο.  
Σας ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι στις απαιτήσεις σας.