Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 90 Ευρώ με ή χωρίς χρήση αντικαταβολής μέχρι 2kg.

 

ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αυτή η περίπτωση αφορά μόνο ογκώδη και βαριά δέματα  πάνω από 3 κιλά, τα οποία θα στέλνονται μόνο με μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο) και αφού έχετε καταβάλει το αντίτιμο στην τράπεζα ή μέσω κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση η αντικαταβολή δεν είναι αποδεκτή. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται.

 

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας.

 

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ορισμένα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζονται προπαραγγελία, αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος παράδοσης και παραλαβής θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μεσω e-mail και θα χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να έρθουν στα χέρια σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις  περιπτώσεις  χρειάζεται προκαταβολή 50% για την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

 

Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Οι παραγγελίες  που είναι πληρωμένες μέσω τραπέζης θα παραδίδονται αφού εμφανιστούν τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

Ισχύει για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες

 

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Speedex courier με παράδοση στη πόρτα σας ή με μεταφορική εταιρεία (στη περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται μέσω κάρτας ή κατάθεσης στη τράπεζα). Στη περίπτωση που θέλετε να τα στείλουμε με δική σας courier η χρέωση θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 3,00 ευρώ.

Στην περίπτωση αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παράδοση) το κόστος επιβαρύνεται με 3,00 ευρώ, συνολικά δηλαδή  6,00 ευρώ. Οι τιμές αυτές ισχύουν και για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Μπορείτε επίσης και να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το κατάστημά μας. Τα προϊόντα θα δεσμεύονται για 2 μέρες. Μετά μπαίνουν ξανά σε διαθεσιμότητα. Σε άλλη περίπτωση ο πελάτης πρέπει να  επικοινωνεί με το κατάστημα.

 

 

Ευρωπαϊκή ένωση

Στις παραγγελίες εντός ευρωπαϊκής ένωσης η χρέωση διαφέρει. αποστέλλονται με το ταχυδρομείο, με αριθμό εντοπισμού της αποστολής ή μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.