Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 90 Ευρώ με ή χωρίς χρήση αντικαταβολής μέχρι 2kg.

Στη περίπτωση βαριών (πάνω από 2 κιλά) ή ογκωδών δεμάτων τα πράγματα στέλνονται μόνο με μεταφορική και αφού έχετε καταβάλει το αντίτιμο στη τράπεζα ή μέσω κάρτας.

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας.

Ορισμένα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να έρθουν στα χέρια σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις  περιπτώσεις  χρειάζεται προκαταβολή 50% για την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Οι παραγγελίες  που είναι πληρωμένες μέσω τραπέζης θα παραδίδονται αφού εμφανιστούν τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

Ισχύει για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες

 

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Speedex courier με παράδοση στη πόρτα σας ή με μεταφορική εταιρεία (στη περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται μέσω κάρτας ή κατάθεσης στη τράπεζα). Στη περίπτωση που θέλετε να τα στείλουμε με δική σας courier η χρέωση θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 3,00 ευρώ.

Στην περίπτωση αντικαταβολής (πληρωμή κατά την παράδοση) το κόστος επιβαρύνεται με 3,00 ευρώ, συνολικά δηλαδή  6,00 ευρώ. Οι τιμές αυτές ισχύουν και για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Μπορείτε επίσης και να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το κατάστημά μας

 

 

Ευρωπαϊκή ένωση

Στις παραγγελίες εντός ευρωπαϊκής ένωσης η χρέωση διαφέρει. αποστέλλονται με το ταχυδρομείο, με αριθμό εντοπισμού της αποστολής ή μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.